Tid för konferens.

Varför ska man ha konferens?

Vi på Diem tar oss tiden att åka på konferens då och då men har även utbildningsdagar och månadsmöte. Att fånga upp personalen och ge dem möjlighet att träffas och diskutera vid sidan av den schemalagda delen av arbetet är oerhört viktigt. Både för sammanhållningen i gruppen och för att stärka teamet.

En konferens har man ofta på en annan plats än kontoret vilket ger en mer avslappnad atmosfär där linjerna mellan chefer och anställd kan suddas ut.

En konferens skall innehålla minst 6 timmars arbete per dag och det måste finnas ett detaljerat program för konferensens olika delar.

För en lyckad konferens är det A och O att ha en bra framförhållning, boka rätt anläggning för konferensens syfte och att schemalägga regelbundna pauser.

Vi värdesätter tiden vi ibland kan få utanför kontorets väggar för att utbilda oss, reflektera och informera för att på så sätt bli en bättre partner till våra kunder.

Tänk igenom noggrant vad ni vill ha ut av konferensen, vad är ert mål? Vad vill ni uppnå under konferensen och kanske framför allt efter!

Något som ofta är uppskattat på en konferens är aktiviteter. Fundera igenom vad som bäst fungerar i eran grupp. Är det en Spa eftermiddag eller kanske en mer adrenalinhöjande aktivitet, yoga eller Geocaching?

Sist men inte minst, samla in feedback från deltagarna så får du input till nästa konferens.

Till toppen