Redovisningskonsult med kundansvar sökes till Diem Ekonomibyrå AB i Enköping

Är du en driven och serviceorienterad redovisningsekonom som gillar att bygga och upprätthålla långsiktiga relationer? Motiveras du dessutom av att arbeta i en bred roll med mycket frihet under ansvar? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Diem Ekonomibyrå AB är ett stabilt bolag som funnits sedan 2005 och som har fått flera utmärkelser, så som Årets Företagare i Enköping och Uppsala län 2019 samt årets SRF-auktoriserade byrå 2018.

 

Om tjänsten

Hos oss erbjuds du en varierande och självständig roll. I denna tjänst kommer du ha helhetsansvaret för flertalet kunder där du proaktivt arbetar med rådgivning. Du identifierar kundens behov och förbättringsområden, utvecklar kundens affärsverksamhet samt föreslår lösningar som skapar mervärde för både kunden och Diem.

Tillträde snarast efter överenskommelse.

 

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer arbeta med många olika kunder såväl ute hos kund som inne på kontoret. I denna tjänst är du ytterst ansvarig för dina kunder och kommer hålla i uppstartsmöten med nya kunder samt planera kunduppdrag och bemanning.

 

Arbetsuppgifterna kommer innefatta bland annat:

  • Bokslut
  • Årsredovisningar
  • Deklarationer
  • Skattekonsultationer
  • Avstämningar och rådgivning
  • Merförsäljning av bland annat tekniska lösningar för kunden
  • Hålla internutbildningar
  • Delta i aktiviteter och representera Diem utåt
  • Viss löpande bokföring och lönehantering.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har minst några års erfarenhet som redovisningskonsult och har arbetat på en redovisningsbyrå tidigare. Är du auktoriserad ser vi det som mycket meriterande. Vidare ser vi att du har relevant ekonomiutbildning i grunden och att du känner dig trygg när det gäller löpande redovisning samt bokslut. Körkort och tillgång till egen bil är en stor fördel för denna roll. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska.

 

För denna roll söker vi dig som vill vara en del av ett team där man hjälper varandra att nå deadlines och mål. Du arbetar självständigt och driver processen framåt. Vidare ser vi att du är serviceorienterad, noggrann och ansvarskännande. Då tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter har du förmågan att ha många bollar i luften samtidigt och förstår vikten av att prioritera.

 

Om verksamheten

Diem har ett heltäckande tjänsteutbud inom redovisning och arbetar både med större och mindre företag, i många olika branscher. Alla medarbetare har lång erfarenhet inom redovisning och flera är auktoriserade redovisningskonsulter. Diem är en SRF Auktoriserad byrå vilket innebär en kvalitetsstämpel som står för rätt kompetens, erfarenhet och affärsnytta. Genom auktorisationen tydliggörs kvalitetssäkrade redovisnings- och lönetjänster till nytta för företagen.

 

Låter det intressant? Skicka ditt personliga brev och ditt CV till Kontorschef Helena Wackt på helena.b.wackt@diemekonomi.se.

Se fler inlägg
Till toppen