Redovisning- Vad betalar man egentligen för?

Ja, vad är det egentligen som kostar? Frågar man 5 olika företagare vad de betalar för sin bokföring så får du säkert 5 olika svar.

Olika företag har olika behov och det är därför vi valt att inte gå ut med paketpriser. Vi vill att du bara ska betala för den tjänst du faktiskt nyttjar hos oss. Alla företag behöver lämna rätt siffror till Skatteverket och detta är oftast den minsta nivå på tjänst du behöver. Man behöver helt enkelt ha en korrekt bokföring.

Sen finns det många tjänster vi kan hjälpa dig med som tex rådgivning, lönehantering, elektronisk fakturahantering mm. För oss är det viktigt att förstå dig och ditt företag så vi kan rådgiva dig till smarta lösningar, program och processer. Att göra en analys av ditt företag och se vart det är på väg, eller ännu viktigare, var kostnaderna hamnar.

Allt detta kommer med kompetensen och kvalitén av att samarbeta med en auktoriserad redovisningsbyrå.

Men det finns även ett värde i att kunna sova gott om natten med vetskapen om att en byrå med kvalité tar hand om mitt företags ekonomiska situation. Att kunna vara ledig på kvällar och helger och känna ett lugn när man har en trygg axel att luta sig mot.

Vi hjälper dig genom snåriga lagar, att göra rätt typ av avdrag, betala lönerna i tid och att hjälpa dig i din digitala process. Allt detta är värdeskapande. För även om det är den rätta siffran till Skatteverket som är det viktiga, är det allt det andra vi gör som skapar värde för både dig och oss. Kort sagt, du betalar oss för att se till att ditt företag blir så kostnadseffektivt som möjligt!

Till toppen