Räcker varken du eller tiden till?

Som ekonomiansvarig på ett företag gäller det att ha rutiner för att du ska hinna med alla dina arbetsuppgifter. Jobbar du i ett mindre företag är det inte säkert att dessa rutiner finns.

Tack vare vår långa erfarenhet av ekonomiarbete kan vi hjälpa dig att skapa ordning i kaoset genom att ta fram smidiga lösningar så att även din arbetsdag blir hanterbar.

Vi kan ta hand om allt från den löpande bokföringen med avstämningar, moms- och skattedeklarationer, till betalningar och fakturering. Och när räkenskapsåret är slut tar vi hand om allt som har med bokslutsarbetet att göra. Vi är även specialister på lönehantering, beredning, semesterlöner samt beräkning och rapportering av pensions- och övriga förmåner. Om vi tar hand om din fakturering kan vi även sköta betalningsbevakning och kravhantering, så du fullt ut kan fokusera på kärnverksamheten och att bibehålla dina goda kundrelationer.

Tack vare vår kompetens och erfarenhet kan vi vara din rådgivare i de flesta ekonomiska frågor som rör ditt företag – frågor som inte bara påverkar företaget, utan även dig och din familj.

Till toppen