Gör din praktik hos oss!

Vi tror på vidareutveckling och framtid och försöker varje år ta emot en praktikant som får göra sin LIA hos oss.

Är du intresserad av att göra din praktik på Diem Ekonomibyrå är du varmt välkommen att skicka en praktikansökan till Helena.b.wackt@diemekonomi.se

Vi hanterar alla ansökningar i enlighet med vår Personuppgiftspolicy. Du kan läsa om hur vi hanterar personuppgifter här.

Hur har andra upplevt praktiken?

”Gjorde båda mina praktikperioder på
Diem och blev sedan direkt efter
avslutad utbildning anställd!”

Jag heter Michaela eller Michan som jag helst kallas för.
Har utbildat mig som vuxen på komvux och kom senare in på Mälarakademins yrkeshögskola och läste till kvalificerad redovisningsekonom. Gjorde båda mina praktikperioder här och blev sedan direkt efter avslutad utbildning anställd på Diem.

Jag har nu arbetat här på Diem i snart 7 år med mestadels löpande bokföring men gör även en del bokslut. Mina kunder sysslar med vitt skilda saker och det i sin tur gör att arbetet blir utmanande och varierande och det gillar jag. Jag jobbar både ute hos kund och är inne på vårt fina kontor. Det finns alltid mer att lära och jag lär mig något nytt varje dag.

En stor del av anledningen till att jag jobbar här är nätverket av mina kunniga, fina, snälla och roliga kollegor som alltid finns att rådfråga om det behövs. Som arbetsgivare är Diem proffsiga, det finns tydlighet i vad som gäller och det märks att cheferna löpande utbildat sig som företagsledare.

”Jag började min praktik 2018 vilket ledde först till extrajobb och därefter till fast anställning efter avslutad utbildning.”

Jag fick många tips om att söka LIA-plats här på Diem.

Jag började min praktik 2018 vilket ledde först till extrajobb och därefter till fast anställning efter avslutad utbildning.
Jag har varit här nu ett tag och kan säga att jag trivs väldigt bra. Mina arbetsuppgifter består av löpande bokföring, avstämningar, bokslutsarbete och att jobba hos kunder.

Kollegorna är väldigt omtänksamma, hjälper till och har en otroligt stor kunskap inom ekonomi vilket gör att jag känner mig trygg och säker i det jag gör.”

– Dzana Music 2022-11-07

Om Diem Ekonomibyrå

Hos oss på Diem tror vi att glada och nöjda medarbetare är det bästa framgångsreceptet. Hos oss hittar du en miljö som formas efter varje medarbetares behov och önskemål.

Du blir en del av ett fantastiskt team med hög kompetens, utmanande arbetsuppgifter och mycket skratt. Hos oss växer både kunskap och livserfarenhet med externa och interna utbildningar. Vi tar på bästa sätt hand om den kompetens vi har i företaget.

Hos oss får du ett meningsfullt och utvecklande arbete – Varje dag!