Gör din praktik hos oss!

Vi tror på vidareutveckling och framtid och försöker varje år ta emot en praktikant som får göra sin LIA hos oss.

Är du intresserad av att göra din praktik på Diem Ekonomibyrå är du varmt välkommen att skicka en praktikansökan till Helena.b.wackt@diemekonomi.se

Vi hanterar alla ansökningar i enlighet med vår Personuppgiftspolicy. Du kan läsa om hur vi hanterar personuppgifter här.

Hur har andra upplevt praktiken?

“Det var en väldigt rolig LIA-period där jag fick lära mig otroligt mycket, allt från bokföring, program, löner och mycket, mycket mer”

Jag påbörjade min andra LIA-period här på Diem under våren 2020, som en del av min utbildning till redovisningskonsult med lönekompetens på Uppsala Folkuniversitet.

Det var en väldigt rolig LIA-period där jag fick lära mig otroligt mycket, allt från bokföring, program, löner och mycket, mycket mer. Jag fick väldigt fin hjälp med mitt examensarbete på köpet.

Innan min LIA var slut blev jag erbjuden en tjänst här på Diem, av vår då nytillträdda kontorschef Helena, som jag utan tvekan tackade ja till.

Idag, 3,5 år senare, är jag fortfarande lika tacksam över att ha så underbara kollegor och kunder men även över möjligheten till utvecklig som det innebär att arbeta här på Diem.

Det är få förunnat att få vara med och påverka vad för typ av arbetsuppgifter man vill ha för sin egen utvecklings skull, men här finns den chansen. Jag själv har valt att vidareutbilda mig mer inom löneområdet, det tycker jag är väldigt roligt och givande.

– Sara Österlund, en stolt medlem i Diem-familjen

Om Diem Ekonomibyrå

Hos oss på Diem tror vi att glada och nöjda medarbetare är det bästa framgångsreceptet. Hos oss hittar du en miljö som formas efter varje medarbetares behov och önskemål.

Du blir en del av ett fantastiskt team med hög kompetens, utmanande arbetsuppgifter och mycket skratt. Hos oss växer både kunskap och livserfarenhet med externa och interna utbildningar. Vi tar på bästa sätt hand om den kompetens vi har i företaget.

Hos oss får du ett meningsfullt och utvecklande arbete – Varje dag!