Digitalisering ger mer tid för rådgivning

Diem har under de senaste 15 åren vuxit från en liten redovisningsbyrå till en digital ekonomibyrå med 21 anställda som erbjuder fullservice inom redovisning, rådgivning, löneadministration, bokföring samt hjälper kunderna att digitalisera hela sin ekonomi.

Karin Haeger, Elisabeth Ohlström och Pia Wahlberg arbetade som kollegor på ett stort revisionsföretag i Enköping när de 2005 tog initiativet att starta Diem. De hade en gemensam vision om att utveckla redovisningstjänsten och det personliga bemötandet av kunder.

Deras idé som fortfarande utmärker dagens Diem är att vi vill engagera oss i företagens verksamhet och besöker våra kunder för att få till ett effektivare och tätare samarbete. När vi förstår er verksamhet djupare så kan vi även lättare identifiera hur era rutiner och uppgifter kan utvecklas.

Tre år efter starten växte teamet med Inger Torstensson som blev ny delägare. Under åren har vi vuxit med en eller ett par anställda om året. En av de senaste rekryteringarna är Helena Bengtson Wackt som gick från att vara ekonomichef på Sparbanken i Enköping till kontorschef på Diem.

Med en prisbild som passar bättre in på ägarledda företag är vi inte billigast på marknaden, men det gör att vi kan satsa på kompetensutveckling och hög kvalitet i våra tjänster. Vilket förstås gör att vi kan ge ännu bättre kvalitet i vår rådgivning till er kunder.

2018 digitaliserade vi Diems arbetssätt och kan nu se över kunders hela ekonomihantering. Den effektivisering det innebär för er som företag lämnar mer tid över för rådgivning. Dessutom gör det att ni som företag i realtid kan se hur era affärer utvecklas. Istället för att titta bakåt på historiska data kan vi nu prata med våra kunder om hur er business ser ut just nu.

Digitaliseringen möjliggör även för oss på Diem att nå ut till en bredare kundkrets. Det gör att vi nu har kunder i hela Mälardalen, och vad gäller löneadministration även i övriga delar av Sverige. Ni är varmt välkomna att kontakta oss så berättar vi mer!

Vill du veta mer?

Våra skickliga medarbetare brinner för att ert företagande ska vara så enkelt som möjligt. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om vad vi kan göra för dig och ditt företag!

Diemfamiljen Emblem