Lär känna kollegerna i Diemfamiljen

På Diem tycker vi att det är viktigt att personalens kompetens och ambitioner tas tillvara. Vi strävar vi efter att vara den mest attraktiva arbetsgivaren i vår bransch. Här lyfter vi fram några av våra många uppskattade kollegor i Diemfamiljen.

Nina Melander

Jag heter Nina och har varit anställd på Diem i över 10 år. Mina arbetsuppgifter är främst avstämningar, rapporteringar, rådgivning, bokslut, deklarationer.

Jag trivs väldigt bra på Diem då arbetet är mycket varierande och vi jobbar med många olika kunduppdrag. Vi har även utbildnings möjligheter och kan därmed öka vår kunskap och specificera oss inom olika ämnesområden.
Sen är det främst den härliga o glada atmosfären som finns på kontoret och hos mina fina kollegor.
Ett underbart Diem-team som gör vardagen lite roligare och vi utvecklas tillsammans.

Åsa Lindberg

Jag har jobbat på Diem sedan april 2013 – och är sedan några år tillbaka auktoriserad redovisningskonsult – vilket innebär att jag jobbar med rådgivning, bokslut och deklarationer.

Det jag tycker är roligast med mitt arbete är att få vara med och bolla/hjälpa kunderna samt att det är väldigt varierande vad jag gör om dagarna. Jag uppskattar Diem som arbetsgivare – det är högt i tak och oftast lätt med snabba beslut. Mina arbetskollegor är de bästa, vi har kul tillsammans och hjälper varandra när vi behöver, så att skratta och utvecklas tillsammans det är det bästa.

Om Diem Ekonomibyrå

Hos oss på Diem tror vi att glada och nöjda medarbetare är det bästa framgångsreceptet. Hos oss hittar du en miljö som formas efter varje medarbetares behov och önskemål.

Du blir en del av ett fantastiskt team med hög kompetens, utmanande arbetsuppgifter och mycket skratt. Hos oss växer både kunskap och livserfarenhet med externa och interna utbildningar. Vi tar på bästa sätt hand om den kompetens vi har i företaget.

Hos oss får du ett meningsfullt och utvecklande arbete – Varje dag!