Lär känna kollegerna i Diemfamiljen

På Diem tycker vi att det är viktigt att personalens kompetens och ambitioner tas tillvara. Vi strävar vi efter att vara den mest attraktiva arbetsgivaren i vår bransch. Här lyfter vi fram några av våra många uppskattade kollegor i Diemfamiljen.

Mia Kaneberg Schön

Jag heter Mia och jag är en av alla härliga tjejer på Diem. Min passion är siffror och digitala lösningar.

Min roll på Diem är redovisningskonsult, lönekonsult, ingår i marknadsgruppen och hjälper gärna både kunder och medarbetare med digitala lösningar. Jag har en certifiering som Auktoriserad Lönekonsult via SRF.

Jag har jobbat på Diem sedan 2010 med ett litet avbrott 2011. Vi är duktiga på att gå utbildningar och hålla oss uppdaterade och utveckla oss själva. Det är även ett måste för att vi ska få behålla vår certifiering.

Att få se kunder utvecklas och nå sina mål är en drivkraft i mitt arbete. Kan jag underlätta för kunden på ett kundspecifikt sätt så att de kan arbeta för det som kunden brinner för så känner jag mig delaktig i deras framgång.

Privat är jag en sommarmänniska. Jag gillar sol och värme och att vara ute i vår sommarstuga. En del golf blir det också. På vintern livar jag upp tillvaron med padel och skidåkning, gärna ihop med familj och vänner.

Mina kollegor kallar jag för nära vänner för vi på Diem har lätt till skratt och stöttar alltid varandra i med och motgångar. Vi är ett starkt gäng! Men det viktigast av allt – vi kompletterar varandra och är bra på olika saker. Vi har en bredd av kunskap på Diem.

Ann-Karin Lundell

Jag heter Ann-Karin Lundell och har jobbat här på Diem i 6 år.

Jag jobbar mestadels med den löpande bokföringen men hjälper även till med bokslut. Det är oerhört utvecklande att få nya arbetsområden och bredda sin kompetens. På så sätt får jag mer förståelse för branschen och de utmaningar företagare stöter på varje dag.

Att hjälpa kunden nå sina mål är fantastiskt och jag är stolt att få vara en del på deras väg. Vi jobbar väldigt nära våra kunder och de är alltid välkomna in till oss på kontoret. Jag trivs väldigt bra på Diem då vi samarbetar och lär av varandra hela tiden, på så sätt utvecklas man ständigt. Vi är ett glatt gäng med nära till skratt.

När jag inte är på kontoret så gillar jag att träna. Gym, löpning och simning ligger mig varmt om hjärtat.

Om Diem Ekonomibyrå

Hos oss på Diem tror vi att glada och nöjda medarbetare är det bästa framgångsreceptet. Hos oss hittar du en miljö som formas efter varje medarbetares behov och önskemål.

Du blir en del av ett fantastiskt team med hög kompetens, utmanande arbetsuppgifter och mycket skratt. Hos oss växer både kunskap och livserfarenhet med externa och interna utbildningar. Vi tar på bästa sätt hand om den kompetens vi har i företaget.

Hos oss får du ett meningsfullt och utvecklande arbete – Varje dag!